Kiridesign

Informatie

Kiri Design & Onderhoud is een dynamisch designbureau dat zich richt op bedrijven die altijd al een eigen website of eigen huisstijl zouden willen hebben, maar tegen enorme hoge kosten aanlopen.

Wij levert een professionele kwaliteit tegen een amateurprijs.

Vanuit Brouwershaven opererend kunnen wij overal komen om u de meest optimale service te bieden op verschillende gebieden van design.

Wij bieden u een breed scala aan diensten zoals logodesign, webdesign, folder lay-out tot aan volledige huisstijl. Alles naar uw specifieke wensen, waardoor het niet een logo of website wordt van ons, maar echt uw logo of website.

Wij kunnen ook uw logo, huisstijl en website volledig onderhouden en biedt daarin vele mogelijkheden allemaal toegespitst op uw budget. U geeft uw behoeftes aan en wij regelen alles voor u.

Een website is tegenwoordig het digitale visitekaartje van een bedrijf in een wereld met steeds meer internetbezoekers en steeds snellere internetverbindingen.

Internet biedt u de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren en uw doelgroep te bereiken.

Wat u van ons kunt verwachten als het gaat om Webdesign.

Op het gebied van webdesign heeft Kiridesign uitgebreide mogelijkheden in huis.

Of het nou gaat om een HTML, Joomla of WordPress website; wij zorgen ervoor dat de vormgeving en structuur van uw website goed aansluit op de huisstijl van uw onderneming, waardoor de herkenning bij de doelgroep wordt vergroot.

Naast het ontwikkelen kunnen wij ook websites voor u registreren en hosten en bieden wij u de mogelijkheid het onderhoud van uw website door ons te laten verzorgen.

Wat is bij uitstek het belangrijkste uithangbord voor je bedrijf? Juist! Het logo. Daar begint alles mee.

Nieuw bedrijfslogo nodig?

Wij ontwerpen een opvallend logo, fris en duidelijk! Kiridesign probeert altijd een logo voor u te ontwikkelen dat bij uw bedrijf past.

Wat maakt een logo een goed logo?

Herkenbaarheid is één van de belangrijkste factor waar een logo aan moet voldoen.

Uw logo zal niet meteen bekendheid oproepen, maar hoe vaker u het gebruikt hoe herkenbaarder het voor een buitenstaander zal worden en hoe vaker u zal worden herkent binnen de branche waarin u opereert. Denk maar eens aan de wapperende vlag met 4 vlakjes. Weet u niet wat we bedoelen… kijk dan maar eens links onderin uw beeldscherm.

Verder is het belangrijk bij het ontwerpen van een logo dat u zich niet laat leiden door de (tijdelijke) trends. Als de trend volgend jaar weer over is, dan zit u met een gedateerd logo en kun je er weinig meer mee, met alle (financiële) gevolgen van dien. Een logo moet dus vooral tijdloos zijn.

Verder is het belangrijk dat een logo betrouwbaarheid uitstraalt. Het allereerste contact dat de klanten maken met een bedrijf is het logo en dat moet meteen vertrouwen uitstralen.

Imago van het logo is dus de key!

Kiridesign ontwerpt een bijpassende huisstijl bij uw logo. Wij kunnen deze toepassen op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyer, brochures, web site etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van uw (toekomstige) klanten.

Een goede huisstijl is dan ook meer dan ‘zomaar’ een creatief logo ontwerp. Een sterke huisstijl wekt vertrouwen bij de klant en prospect. Vertrouwen in uw bedrijf zelf en in de diensten en producten die u aanbiedt. Een goede huisstijl verdiend zich terug door een betere presentatie van de organisatie en door een betere bedrijfsefficiency.

Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u of uw bestaande logo & huisstijl verbeterd kunnen worden.

Wij zorgen ook graag het aanpassen van uw logo en huisstijl.

Wat is Zoekmachine Optimalisatie: Zoveel mogelijk relevante bezoekers (potentiële klanten) uw site laten vinden doormiddel van zoekmachines.

Waarom gebruik maken van Zoekmachine Optimalisatie: Voor uw bedrijf is het belangrijk dat uw doelgroep uw site snel en makkelijk te vinden is op het Internet. Sommige klanten hebben het adres van uw internetpagina bijvoorbeeld op uw visitekaartje zien staan en kunnen gelijk uw pagina openen, maar veel klanten gebruiken een zoekmachine om uw internetsite te vinden.

Kiridesign kan ervoor zorgen dat klanten uw website goed kunnen vinden in de grote zoekmachines zoals Google en Bing. Door goed met u in overleg te gaan kunnen wij de zoektermen waarop u gevonden wilt worden eenmalig of meer dynamisch vaststellen. Op deze manier blijft u gevonden worden door potentiële klanten.

Wij kunnen zelf hosting aanbieden, maar adviseren u dit te regelen via een externe provider. Wij adviseren u daarom dit af te sluiten via One.com.


DutchEnglishFrenchGerman